Dort s traktorem a malou farmičkou........
Potřebné ingredience
Korpus mramorový podle Dáši,nápln paříž a vanilka,potahovka salkový marcipán....
Postup přípravy
dortík na zakázku pro kamarádčina 2letého chlapečka.............
ze předu.....
další pohled....
ovečky.....
prasátko....
z boku.....
traktůrek....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
manhartici
(upraveno)
20. 1. 2010, 9:30
Taky nádherný
certos
(upraveno)
20. 1. 2010, 11:32
@manhartici
děkujůůůů
akin77
(upraveno)
4. 1. 2010, 17:26
Krásný dortík!
certos
(upraveno)
5. 1. 2010, 8:43
@akin77
Díky Verčo
gabsa
(upraveno)
4. 1. 2010, 17:24
krásný trakktor i ovečky
certos
(upraveno)
5. 1. 2010, 8:43
@gabsa
děkujůůů
cherba
(upraveno)
2. 1. 2010, 10:05
Moc pěkný traktůrek i okolí
certos
(upraveno)
2. 1. 2010, 12:17
@cherba
Pavli moc děkuju
Madol
(upraveno)
1. 1. 2010, 11:29
Tak už se asi tolik nebojím a jdu na to. Dík moc m.
certos
(upraveno)
1. 1. 2010, 12:10
@Madol
není zač Martinko a přeji
Madol
(upraveno)
1. 1. 2010, 11:00
Díky moc, jdu do toho, jen by mne ještě zajímalo , jestli ta šlehačka vydrží a když to dneska naplním, jestli to do zítra nevyteče? Dík moc
certos
(upraveno)
1. 1. 2010, 11:07
@Madol
určitě vydrží také to tak dělám,nebo ještě jde udělat i máslový mantinel kolem a do toho teprve dát nápln a máte to jištěné mně obvykle stačí naplněný dort dát vychladit a pak důkladně obmazat a zase chladit před potáhnutím
Madol
(upraveno)
1. 1. 2010, 9:51
Je nádherný právě se na podobný chystám( i když to bude dort 10 kategorie), máme zítra 5.narozeniny, traktor už jsem dělala, ale nevím si rady s dortem. Mramorový korpus už je upečený, ale nemám zkušenosti s pařížským krémem a moc bych chtěla to zkusit. Prosím o radu, nevytéká to z pod marcipánu a jaký máte postup? Moc,moc děkuji a krásný rok 2010
certos
(upraveno)
1. 1. 2010, 10:32
@Madol
Martinko rozpustíte ve dvou smetanách ke šlehání 2čokolády na vaření,potom dáte pořádně vychladit,přidáte ztužovač šlehačky a pořádně vyšleháte a je hotovo jinak po naplnění dortu dám opět zatuhnout a pak celé ještě přetřít krémem z másla a cukru třeba-pod marcipánem by ten pařížský tekl,ale po přetření tím máslovým je to vždy ok držím palečky a kdykoliv ráda poradím
darinka30
(upraveno)
31. 12. 2009, 9:45
torticka sa ti moc podarila..
certos
(upraveno)
31. 12. 2009, 10:12
@darinka30
Darinko děkuju
tchyna
(upraveno)
30. 12. 2009, 19:09
certos
(upraveno)
30. 12. 2009, 20:08
@tchyna
Ilonáček
(upraveno)
30. 12. 2009, 17:27
certos
(upraveno)
30. 12. 2009, 20:08
@Ilonáček
certos
(upraveno)
30. 12. 2009, 17:28
@Ilonáček
peťulee
(upraveno)
30. 12. 2009, 16:39
Jsem z něj unešená ŠIKULKA JSTE
certos
(upraveno)
30. 12. 2009, 16:44
@peťulee
jééé Péto moc vám děkuju
peťulee
(upraveno)
30. 12. 2009, 17:49
@certos
nepečete na zakázku?
certos
(upraveno)
30. 12. 2009, 17:53
@peťulee
jj tento na zakázku byl,občas si někdo objedná tak ráda vždy upeču
peťulee
(upraveno)
30. 12. 2009, 17:54
@certos
písnu do vzkazů
certos
(upraveno)
30. 12. 2009, 18:11
@peťulee
bezva
jičinka
(upraveno)
30. 12. 2009, 15:45
Frajuš, ten je opravdu pro nás, tak ten je vynikající. To bude úplná škoda se do něj pustit. Móóóóóc děkujeme.
certos
(upraveno)
30. 12. 2009, 15:49
@jičinka
jasně že je pro vás jen si ho užijte a Tádíčkovi přejeme vše nej,nej,nej a krásné narozeninky
wictorie
(upraveno)
30. 12. 2009, 15:43
Ten je božský... Ovečky jsou dokonalé..
certos
(upraveno)
30. 12. 2009, 15:44
@wictorie
Mončo moc děkuju
wictorie
(upraveno)
30. 12. 2009, 20:11
@certos
Šikulka Monča a s
certos
(upraveno)
31. 12. 2009, 10:13
@wictorie
díky moc